Voorlichtingsactiviteiten

Het schooljaar is begonnen en wij kijken al weer uit naar de open dagen 2023. Op dinsdag 7 of donderdag 9 februari 2023 hopen wij jou te ontmoeten.
Het programma voor deze open dagen is nog in de maak. Zodra we daar meer over kunnen melden, doen wij dat.

Nieuwsgierig geworden? Aanmelden voor de open dagen 2023 kan via onze website. Hoe en wat is nu nog niet bekend, uiterlijk medio januari 2023 lees je meer over het programma en het aanmelden voor de open dagen op onze website.

Voorlichtings- activiteiten

Helaas kunnen niet alle activiteiten op school plaatsvinden vanwege de huidige situatie rondom het coronavirus. Door de besturen van alle vo-scholen is Amersfoortbreed besloten om geen fysieke activiteiten op school te organiseren, behalve de open lesmiddag voor leerlingen uit groep 8. Toch hebben wij er alle vertrouwen in dat we onze school op een goede manier kunnen presenteren, zodat je kan zien en ervaren wat het Vathorst College jou te bieden heeft.

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor een van onze voorlichtingsactiviteiten. Kijk hieronder voor meer informatie en het aanmelden.

Open dagen voor de leerlingen van groep 8

Op dinsdag 7 februari en donderdag 9 februari 2023 organiseren wij  onze open dagen om kennis te maken met het Vathorst College.  Wil je er bij zijn, dan moet je je inschrijven. Medio januari 2023  kun je je via deze website inschrijven.

Digitale Informatieavond voor ouders

In februari 2022 hebben wij voor ouders een “open avond” activiteit georganiseerd.  Op dit moment is nog niet bekend of wij dat weer gaan organiseren in februari 2023. We houden jullie via onze website op de hoogte.

Digitale voorlichting voor de leerlingen van groep 7

Voor de leerlingen van groep 7 hebben wij in februari 2022 een kennismakings-activiteit georganiseerd. Op dit moment is nog niet bekend of wij dat weer gaan organiseren in februari 2023.
We houden je via onze website op de hoogte.

Ontdek wie je bent bij het Vathorst College

Jij bent creatief, leergierig en nieuwsgierig, maakt graag je eigen keuzes en digitaal (samen)werken klinkt jou als muziek in de oren. Wij zijn het Vathorst College: we helpen je maar wat graag bij het verder ontwikkelen van deze vaardigheden, en nog veel meer. Sociale en persoonlijke ontwikkeling vinden wij net zo belangrijk als je diploma. Daarom helpen we je ontdekken wat je leuk vindt en waar je talent voor hebt. Dat doen we door jou zo persoonlijk mogelijk onderwijs te bieden. Dan ontwikkel jij je eigen identiteit. En weet je wat het mooie is? Wie jij ook bent, je bent welkom. Je mag bij ons écht jezelf zijn en je ontwikkelen zodat jij iets waardevols bij kunt dragen aan deze wereld. Want er is maar één jij. Kom jij samen met ons de tijd van je leven ervaren op het Vathorst College?

Aanmelden

Of je nou start in de brugklas, of instapt in een later jaar: we ontvangen je aanmelding graag. Bekijk hier de wijze waarop je je aan kunt melden en de aanmeldingsformulieren.

Kom kijken!

In februari organiseren we verschillende voorlichtings-activiteiten om kennis te maken met het Vathorst College. Voor alle activiteiten moet je je vooraf via onze website aanmelden.

Groep 8

Jij zit in groep 8 en overweegt het Vathorst College als nieuw avontuur. Leuk! Check dan deze pagina, en ontdek wat je kan verwachten als je bij ons creatief komt leren en ontwikkelen.