Open dag festival

Op 13 en 15 februari organiseren wij ons open dag festival. Er is gelegenheid om lesjes te volgen en te genieten van andere leuke activiteiten.

Aanmelden voor de open dag is vanaf eind november mogelijk via de Open Dag App. Op 9 januari 2024 organiseren wij een kennismakingsavond voor ouders. Benieuwd? Schrijf je in via deze link

Heb je onze app al? Download nu de Open dag app en selecteer Vathorst College. Regelmatig plaatsen wij nieuwe berichten in de app, zoals bijvoorbeeld voor de loting13.

Open dag festival

Ben je groep 8 leerling en wil je kennismaken met het Vathorst College? Kom naar onze open dag op dinsdag 7 of donderdag 9 februari!

Het is zover! Je mag op zoek naar een school in het voortgezet onderwijs voor schooljaar 2023-2024. Dat betekent open dagen bezoeken. Kom je naar ons open dag festival op dinsdag 7 of donderdag 9 februari. Wedden dat jij je hier meteen thuis voelt? Je kunt lesjes volgen en genieten van andere leuke activiteiten.

Nieuwsgiering? Ontdek het Vathorst College! Download nu de Open dag app en selecteer Vathorst College.

Ontdek wie je bent bij het Vathorst College

Jij bent creatief, leergierig en nieuwsgierig, maakt graag je eigen keuzes en digitaal (samen)werken klinkt jou als muziek in de oren. Wij zijn het Vathorst College: we helpen je maar wat graag bij het verder ontwikkelen van deze vaardigheden, en nog veel meer. Sociale en persoonlijke ontwikkeling vinden wij net zo belangrijk als je diploma. Daarom helpen we je ontdekken wat je leuk vindt en waar je talent voor hebt. Dat doen we door jou zo persoonlijk mogelijk onderwijs te bieden. Dan ontwikkel jij je eigen identiteit. En weet je wat het mooie is? Wie jij ook bent, je bent welkom. Je mag bij ons écht jezelf zijn en je ontwikkelen zodat jij iets waardevols bij kunt dragen aan deze wereld. Want er is maar één jij. Kom jij samen met ons de tijd van je leven ervaren op het Vathorst College?

Open dag festival groep 8

Op dinsdag 13 februari en donderdag 15 februari 2024 organiseren wij open dagen. Je kan lesjes volgen en rondkijken in de school. Neem alvast een kijkje in onze Open dag app.

Als ouder kun je al een kijkje komen nemen op dinsdag 9 januari 2024. Schrijf je dan hier in.

Online ontmoeting groep 7

Voor de leerlingen van groep 7 organiseerden wij op donderdag 16 februari 2023 de laatste online ontmoeting. Binnenkort wordt de datum voor 2024 bekend gemaakt.